28/09/2016

Animoku: Večer animejev in namiznih iger 10/2016


MokuMatsuri je za nami in čas je, da ponovno zakorakamo v naš ustaljeni program, ki vam ga "skoraj" vsak drugi teden serviramo v prostoru Freske (N.05) v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Govorimo o našem rednem dogodku Animoku: Večer animjeve in namiznih iger, ki bo znova na sporedu v soboto, 22. oktobra 2016, ob 16. uri.
Na tokratnem dogodku, ki ga kot vedno organiziramo pod okriljem društva Zlati Goblin, boste lahko igrali različne namizne igre in zapeli ob karaokah. Dogodek bo tokrat nekoliko bolj sproščene narave, saj si želimo nekoliko odpočiti od vsega načrtovanja za MokuMatsuri.

Poleg igranja iger in karaok pa si bomo ogledali tudi prvi del animejske adaptacije mange Buddha, ki je nastala pod roko mojstrskega Osamuja Tezuke. Animejska adaptacija nosi naslov BUDDHA: THE GREAT DEPARTURE in se bo predvajala v originalnem japonskem tonskem zapisu z angleškimi podnapisi.



Program na dogodku bo torej sledeč:
16:00 Prosto igranje namiznih iger/karaoke
21:00 Ogled animeja Buddha: The Great Departure


Vstop na dogodek je prost. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, do katerega lahko dostopate, če kliknete na povezavo tukaj.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...