23/02/2017

Konvencija o japonski pop kulturi TAMA - GO v Postojni


Meseca marca na slovenska tla prihaja povsem nov dogodek o japonski pop kulturi, kar je vsekakor zelo dobrodošlo, saj je večina tovrstnih dogodkov v naši majhni podalpski deželi šele v drugi polovici leta. Tako sedaj poleg sejma Anime v Izoli (oz. letos kar Festival Anime), MokuMatsurija v Mariboru in Makkona, največje konencije o japonski pop kulturi v Sloveniji, ki se odvija v Ljubljani, na prizorišče prihaja še TAMA - GO.
Dogodek TAMA - GO se bo tako letos prvič odvijal v soboto, 18. marca 2017, od 15. ure dalje, in sicer v Mladinskem centru Postojna, Vilharjeva ulica 14, Postojna (glejte zemljevid spodaj). Vstop na dogodek je prost.


Točen program dogajanja še zaenkrat ni objavljen, tako da še ne vemo, kaj vse lahko pričakujemo na dogodku, je pa organizatorka v dogodku na socialnem omrežju Facebook, do katerega lahko dostopate tukaj, zapisala sledeče:
(Pre)velike oči, šolske uniforme, roboti iz vesolja in nenavadne živali. Kaj je Anime, Manga in Cosplay?

Smo zbudili radovednost?

Pridružite se nam pri spoznavanju japonske pop kulture.
Ste torej pripravljeni na spomladansko dozo animejev, mang in japonske popularne kulture? Mi vsekakor smo, saj smo že potrdili udeležbo na dogodku, tako da upamo, da se vidimo. S strani organizatorjev pa ste prav tako vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka in se podate v svet animejev, mang in vseh sodobnih čudes iz dežele vzhajajočega sonca.

Vir: Mladinski center Postojna FB

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...