08/02/2017

Večer animejev in namiznih iger 3/2017


V soboto, 11. februarja 2017, vas ob 16. uri znova vabimo v Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, Maribor, da se nam pridružite na že tretjem letošnjem Večeru animejev in namiznih iger, ki ga prirejamo pod okriljem društva Zlati Goblin. Vstop na dogodek je še vedno prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, in sicer s klikom na povezavo tukaj.
Kaj bomo torej počeli na tokratnem druženju? Najprej si bomo ogledali drugi del japonske znanstveno-fantastične srhljivke Parasyte, ki je posneta po istoimenski mangi in animeju. Naj vas opomnimo, da film ni primeren za gledalce mlajše od 15 let. Po filmu pa bo najprej sledil kratek sestanek, na katerem bo govora o našem dogodku MokuMatsuri, tako da ste nanj vabljeni tudi vsi, ki bi kakor koli želeli z nami sodelovati. Nato pa bo znova sledilo prosto igranje zanimivih namiznih iger in iger s kartami.
Če torej časovno povzamemo naš program, si bodo dogodki tokratnega druženja sledili takole:

16:00 Začetek programa
16:30 Projekcija filma PARASYTE: PART 2*
19:00 Sestanek
20:00 Prosto igranje namiznih iger

*Film bo predvajan v originalnem japonskem tonskem zapisu z angleškimi podnapisi.

Napovednik za Parasyte - Part 2

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...