14/02/2017

Večer animejev in namiznih iger 4/2017


V soboto, 25. februarja 2017, bo ob 16. uri v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor potekal že četrti Večer animejev in namiznih iger, ki ga organiziramo pod okriljem društva Zlati Goblin. Vstop na dogodek je kot vedno prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite na povezavi tukaj.

Na tokratnem dogodku si bomo najprej ogledali južnokorejsko komično dramo Miracle in Cell no. 7 (Čudež v celici št. 7). Film se bo predvajal v originalnem tonskem zapisu z angleškimi podnapisi in je primeren za vse starostne skupine. Po filmu pa bo sledilo tekmovanje v igri s kartami 6 nimmt! in prosto igranje različnih zabavnih ter zanimivih namiznih iger.

Kar se tiče tekmovnja v igri 6 nimmt!, pa so pravila sledeča. V kolikor bo na tekmoanju sodelovalo do 10 igralcev, se bo igralo na izpadanje, dokler na koncu ne ostane samo še en igralec. Če bo število igralcev več kot 10, pa se bomo razdelili v dve skupini in bodo prvi trije igralci vsake skupin prišli v finale, ki bo prav tako šlo na izpadanje, dokler ne ostane en sam igralec. Glavna nagrada tekmovanja je LoveLive! Weiß Schwarz Trial Deck.
Program tokratnega druženja naše skupine je torej sledeči:
16:00 Začetek programa
16:30 Projekcija filma MIRACLE IN CELL NO. 7
19:00 Tekmovanje v igri 6 NIMMT!
21:00 Prosto igranje namiznih iger

Napovednik za Miracle in Cell no. 7

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...