11/03/2017

Večer animejev in namiznih iger 5/2017

V mesecu marcu smo se odločili, da bomo naša druženja priredili tako, da bo mesec namenjen članom skupine Animoku in društva Zlati Goblin. To pomeni, da bodo projekcije filmov oz. animacij v tem mesecu izrecno za člane. Za ogled se bo tako ob prihodu treba prijaviti v našo skupino. Ampak kar brez skrbi, prijava v skupino Animoku je brezplačna. Od vas samo zahtevamo vaše polno ime, e-poštni naslov in povezavo do vašega profila na socialnem omrežju Facebook (če ga imate). Tako boste vedno obveščeni o vseh naših druženjih, še posebej pa tistih, ki so namenjena samo članom.
Če želite, pa se lahko prijavite tudi v društvo Zlati Goblin, kjer pa članarina znaša 15 € na leto. Čeprav je vsakršna podpora za delovanje društva dobrodošla, pa to nikakor ni nobena obveza za obisk dogodkov v mesecu marcu, prav tako pa tudi ne za ogled projekcij za člane. Včlanitev  v društvo je tako povsem vaša odločitev.
Prvi Večer animejev in namiznih iger v mesecu marcu bo tako potekal v soboto, 11. 3. 2017, od 16. ure dalje v prostoru Freske v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Na tokratnem dogodku si bomo torej ogledali določeno animacijo, ki je na tem mestu ne bomo razkrili, saj želimo, da za nečlane ostane skrivnost. Člani pa si podatke o projekciji lahko ogledate tukaj. Razkrijemo lahko samo to, da se bo predvajala v originalnem tonskem zapisu z angleškimi podnapisi. Na dogodku pa ne bo manjkalo niti igranja različnih namiznih iger. Tokrat smo za vas pripravili praktično predstavitev namizne igre Ticket to Ride Europe. Igrali pa boste lahko tudi igre, kot so Takenoko, Munchkin, Labyrinth, Cosmic Encounter idr.
Program tokratnega Večera animejev in namiznih iger je torej sledeči:

Druženje in prosto igranje namiznih iger
Predstavitev in igranje namizne igre
TICKET TO RIDE EUROPE
Projekcija za člane
društva Zlati Goblin/skupine Animoku

Vstop na dogodek je torej brezplačen, svojo udeležbo pa lahko potrdite v dogodku na socialnem omrežju Facebook, če kliknete na povezavo tukaj.

Se vidimo!