18/05/2017

Večer animejev in namiznih iger 9/2017


Dva tedna sta spet naokrog in tukaj je že novi Večer animejev in namiznih iger, že deveti letos. Tokratni dogodek se bo odvijal v soboto, 20. 5. 2017, od 16. ure dalje v prostoru Freske v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Dogodek bomo tokrat začeli s sestankom, kateremu bo sledil ogled animeja, nato pa se bomo podali še v svet igranja namiznih iger. Vstop na dogodek je kot vedno prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, in sicer tukaj.

Program tokratnega druženja v Vetrinjskem dvoru bo za vsakogar ponudil nekaj. Sestanka se lahko udeležite vsi, ki bi kakor koli želeli sodelovati pri pripravi dogodka MokuMatsuri, animejska projekcija bo ponudila nekaj za ljubitelje distopičnih kiberpunkovskih avantur, na voljo bo pa tudi široka paleta namiznih iger, ki jih boste lahko prosto igrali. Program dogodka bo torej sledeči:

16:00
Začetek

16:30
Sestanek

18:00
Ogled animeja BLAME!

20:00
Prosto igranje namiznih iger

Spodaj si lahko ogledate tudi napovednik za tokratno projekcijo animejskega celovečerca BLAME!, ki je sicer nastal po istoimenski mangi Niheija Tsutomuja. Anime se bo predvajal z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Projekcija ni primerna za gledalce, mlajše od 15 let.


Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...