23/10/2017

Cosplay: Uprizarjanje namišljenih karakterjev (razstava)


Aleš D. Šopinger, naš nadebudni fotograf, je v Knjižnici Janka Glazerja, Falska cesta 18, Ruše pripravil razstavo COSPLAY: UPRIZARJANJE NAMIŠLJENIH KARAKTERJEV. Razstava je sicer na voljo že kak teden, vendar še ni imela uradne otvoritve. A vendarle smo uspeli našega kolega pregovoriti, da pripravi vsaj neuradno otvoritev razstave, ki bo v soboto, 28. 10. 2017, ob 11.30 uri v prostorih Knjižnice Janka Glazerja.

Razstava zaznamuje sicer še en mejnik v fotografski poti našega ruškega medveda, in sicer zagon njegove Facebook strani BEAR D. PHOTOGRAPHY, ki jo je zahvaljujoč meni moral lansirati veliko prej, kot pa je načrtoval (oprosti, Aleš).

Facebook stran:

Flickr stran:

To soboto se nam torej pridružite v Rušah, kjer bo Aleš tudi pojasnil svoj izbor razstavljenih fotografij in odgovoril na morebitna vprašanja. Svojo udeležbo na dogodku lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, če kliknete tukaj. Vstop na razstavo je prost.

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...