26/10/2017

Večer animejev in namiznih iger 16/2017


Tudi to soboto, 28. oktobra 2017, se nam lahko ob 17. uri pridružite na še enem Večeru animejev in namiznih iger v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Kot vedno je vstop na dogodek prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi na socialnem omrežju Facebook, če kliknete na povezavo tukaj.

Na tokratnem dogodku si bomo ogledali znanstveno-fantastično animejsko poslastico Patema Inverted (Sakasama no Patema), ki govori o dekletu Patemi, pripadnici podzemne civilizacije, ki zelo rada raziskuje še neraziskane kotičke številnih podzemnih rovov. Nekega dne pri raziskovanju pade v globok jašek in se znajde v svetu, ki je iz njene perspektive obrnjen na glavo. V tem svetu spozna fanta Ageja, ki jo reši pred padcem v nebo. Patema se tako znajde v narodni skupnosti Aiga, ki imajo vse na glavo obrnjene ljudi za grešnike, in začne se neusmiljen lov, pri katerem se Patema lahko zanese na edinega novega prijatelja, ki nasprotuje totalitarnemu sistemu svoje skupnosti. Anime se bo predvajal z japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi.

Po animeju pa kot vedno sledi igranje različnih namiznih iger. Na željo nekaterih bomo tokrat še enkrat predstavili in igrali namizno igro A Study in Emerald, tako da se nam lahko pridružite ob igranju. Lahko pa tudi igrate druge igre, ki bodo na voljo.

Tokratni program, ki smo ga pripravili za vas, je torej sledeči:

17:00-17:30
Začetek druženja

17:30-19:30
Ogled animeja Patema Inverted

19:30-21:30
Predstavitev in igranje A Study in Emerald

19:30-23:59
Prosto igranje namiznih iger

Spodaj si še lahko ogledate napovednik za tokratno projekcijo, na sliki pa smo za lažjo predstavo, kje se nahajamo, označili, v katerem prostoru v Vetrinjskem dvoru nas najdete.

Napovednik za Patema Inverted

Kje nas najdete

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...