13/02/2018

Večer animejev in namiznih iger 3/2018


V soboto, 17. 2. 2018, ob 17. uri vas vabimo na tretji letošnji Večer animejev in namiznih iger, ki se bo odvijal v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Tokrat si bomo ogledali animejski celovečerec Napping Princess, po projekciji pa bo sledilo prosto igranje namiznih iger. Vstop na dogodek je prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite na socialnem omrežju Facebook, in sicer tukaj.

Animejski celovečerec Napping Princess je postavljen v leto 2020, tri dni pred otvoritvijo olimpijskih iger v Tokiu, in pripoveduje zgodbo o Kokone Morikawi, dekletu, ki pogosto iz realnosti zatava v sanjski svet poln neverjetnih motoriziranih naprav. Nekega dne njenega očeta, ki je nadarjen in skrivnosten mehanik, aretirajo, ker bi naj mogočni korporaciji ukradel tehnologijo. Tako si Kokone zadane za nalogo, da ga reši, pri čemer ji pomaga Morio, prijatelj iz otroštva. Kmalu dvojica ugotovi, da skrivnost do ukradene tehnologije leži v sanjskem svetu, in začne se dogodivščina, ki presega resničnost in sanje, mesto in deželo ter preteklost in sedanjost. Animejski celovečerec se bo predvajal z originalnim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi ter je primeren za vse starosti.

Program tokratnega dogodka, ki smo ga pripravili za vas, je sledeči:

17:00 - 17:30
Začetek programa
17:30 - 19:30
Projekcija animeja NAPPING PRNCESS
19:30 - 23:59
Prosto igranje namiznih iger
Spodaj si še lahko ogledate napovednik za tokratno projekcijo, prilagamo pa tudi sliko, kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete.

Napovednik za anime Napping Princess

Kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete


Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...