27/03/2018

Večer animejev in namiznih iger 5/2018


V soboto, 31. 3. 2018, vas ob 17. uri ponovno vabimo v Vetrinjski dvor (prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor, da se nam pridružite na še enem Večeru animejev in namiznih iger. Tudi tokrat je vstop prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, in sicer tukaj.

Na tokratnem dogodku si bomo ogledali animejski celovečerec Fairy Tail: Dragon Cry, ki se bo predvajal z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Projekciji pa bo nato sledilo igranje različnih namiznih iger.

O projekciji: Fairy Tail: Dragn Cry je drugi samostojni film, ki sloni na mangi in animejski seriji Fairy Tail, katere avtor je Hiro Mashima. Zgodba animiranega filma govori magičnem artefaktu Dragon Cry, ki poseduje smrtonosno moč, ki sta jo bes in obup nekdanjih zmajev oblikovala v žezlo, do katerega se je sedaj dokopal zloglasni izdajalec Zash Caine, ki je žezlo ukradel iz kraljestva Fiore in pobegnil na majhno otoško državo Stella. Kralj kraljestva Fiore, ki se boji, da bo Caine žezlo uporabil v zle namene, pošlje tatu na sled mage iz bratovščine Fairy Tail, katerih naloga je vrniti ukradeno žezlo. A naloga se izkaže za vse prej kot enostavno, saj v osrčju kraljestva Stella leži temačna skrivnost, ki lahko ogorozi obe kraljestvi.

Tokratni program, ki smo ga pripravili za vas, je torej sledeči:
17:00 - 17:30 Začetek
17:30 - 19:00 Projekcija animeja FAIRY TAIL: DRAGON CRY
19:00 - 23:59 Prosto igranje namiznih iger
Napovednik za Fairy Tail: Dragon Cry

Kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...