11/05/2018

Spomladanske norčije s skupino Animoku


V mesecu maju smo se odločili, da vam poleg že ustaljenih aktivnosti ponudimo tudi nekaj novega. Tako smo z mesecem majem uvedli novo aktivnost, ki smo jo poimenovali Animoku Sports, kar pomeni, da bomo celotno dogajanje podkrepili tudi z raznimi pohodi in drugimi športnimi aktivnostmi. V mesecu maju je torej načrtovani program naše skupine kar pester.
V sredo, 2. maja 2018, smo tako začeli mesec s prvim dogodkom Animoku Sports 1/2018 s prvim pohodom na Trikotno jaso na Pohorju.
V torek, 8. maja 2018, je potekal že 15. letošnji Animoku kino dogodek, na katerem smo si ogledali francosko akcijsko komedijo TAKSI 5 v Cineplexx Maribor.
V petek, 11. maja 2018, si bomo pod dogodkom Animoku kino 16/2018 ogledali še eno francosko filmsko stvaritev z nekoliko resnejšo tematiko, in sicer zf triler ZADRŽI DIH. Film si bomo ogledali v Cineplexx Maribor.
V soboto, 12. maja 2018, pa sledi naše redno druženje v Vetrinjskem dvoru, na katerem gledamo animeje in filme azijske produkcije ter igramo različne družabne igre. Ta dogodek se preprosto imenuje Večer animejev in namiznih iger 7/2018. Na tokratnem dogodku si bomo ogledali animejski celovečerec MARY IN ČAROVNIČINA ROŽA. Začnemo ob 17. uri, vstop pa je prost.
V nedeljo, 13. maja 2018, bo potekal dogodek Animoku Sports 2/2018, na katerem bomo imeli drugi pohod na Trikotno jaso. Dobimo se ob 15. uri na parkirišču pod Vzpenjačo. S sabo pa lahko prinesete igre s kartami (Weiß Schwarz, Pokemon) in kakšno družabno igro, pa tudi prigrizke.
V petek, 18. maja 2018, bo nato potekal še en kino dogodek, in sicer Animoku kino 17/2018, na katerem si bomo ogledali film DEADPOOL 2 v Cineplexx Maribor.
V soboto 19. maja 2018, pa sledi Animoku izlet v Avstrijo, in sicer se bomo tokrat odpravili na Weiß Schwarz turnir v trgovini Anigame v Gradcu. Pred tem se bomo še sicer malo sprehodili po mestu.
V nedeljo, 20. maja 2018, pa spet sledi dogodek Animoku Sports 3/2018 s še tretjim pohodom na Trikotno jaso na Pohorju. Tudi tokrat se dobimo ob 15. uri na parkirišču pod Vzpenjačo.
V petek, 25. maja 2018, sledi dogodek Animoku kino 18/2018, na katerem si bomo ogledali novo štorijo iz univerzuma Vojne zvez z naslovom SOLO: ZGODBA VOJNE ZVEZD. Film si bomo ogledali v Cineplexx Maribor.
V soboto, 26. maja 2018, ob 17. uri pa sledi ponovno Večer animejev in namiznih iger 8/2018, na katerem si bomo ogledali animejski celovečerec IN THIS CORNER OF THE WORLD in ponovno igrali različne družabne igre. Tudi ta dogodek je brez vstopnine.
V nedeljo, 27. maja 2018, pa potem sledi še dogodek Animoku Sports 4/2018. Tokrat se bomo odpravili na nekoliko daljšo pot, in sicer vse do cerkve Sv. Bolfenka. Vmesni postanek bo na Trikotni jasi. Dobimo se ob 15. uri na parkirišču pod Vzpenjačo.

Za konec bi še rad omenil, da imate do nekaterih dogodkov dostop vsi, nekateri dogodki pa so na voljo samo za člane naše skupine. Člani naše skupine postanete čisto enostavno. Ali se udeležite enega izmed odprtih dogodkov naše skupine (v tem primeru je to Večer animejev in namiznih iger) ali pa pristopite do naše stojnice na kakšni konvenciji v Sloveniji in izrazite željo, da bi se želeli včlaniti v našo skupino, nakar vas bomo dodali v zaprto skupino za člane, tako da boste imeli pregled na celotnim dogajanjem v naši skupini.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...