12/07/2018

Večer animejev in namiznih iger 10/2018


Naslednji Večer animejev in namiznih iger bo potekal v soboto, 21. 7. 2018, od 17. ure v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Kot vedno je vstop na dogodek prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite na socialnem omrežju Facebook, in sicer tukaj.
S tem dogodkom prihajajo tudi določene spremembe, saj bo odslej projekcija vsako drugo druženje, tako da bo tokratni dogodek v celoti posvečen namiznim igram in igram s kartami. Tako bomo na tokratnem dogodku predstavili in igrali igro, ki je sicer že dlje časa v naši lasti, vendar je ni bilo še časa preučiti in igrati. Gre za izvrstno namizno igro Firefly, ki je nastala po istoimenski televizijski seriji in filmskem nadaljevanju Serenity, za katerima stoji režiser Joss Whedon (Buffy The Vampire Slayer, The Avengers). Poleg predstavitve omenjene (osnovne) igre, ki je mimogrede primerna za štiri igralce, pa bodo na dogodku predstavljene in igrane tudi druge igre.
Tokratni program je torej sledeči:

17:00 - 19:00
Predstavitev igre s kartami Weiß Schwarz

19:00 - 22:00
Predstavitev igre Firefly

22:00 - 00:00
Predstavitev igre Cards Against Humanity

Celodnevna dejavnost:
- Prosto igranje namiznih iger

Če nas boste obiskali prvič, še prilagamo sliko, kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete, da se ne boste slučajno izgubili.
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...