17/11/2018

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. dobi še 7. sezono

Medtem ko 6. sezona serije Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. še sploh ni prišla na male zaslone, saj je njen izid načrtovan za poleti naslednje leto, je Deadline te dni poročal, da so se pri televizijski hiši ABC odločili, da bodo serijo obnovili še za 7. sezono, ki bo tako kot šesta imela zgolj 13 epizod.
Že zadnja epizoda 5. sezone je nosila naslov "The End", saj so ustvarjalci bili skoraj prepričani, da serija ne bo dobila zelene luči za še eno sezono, a se je izkazalo ravno obratno. Joss Whedon je februarja letos tudi izjavil sledeče: "Ja, pripravljeni smo, če je to konec. Kakorkoli že, obrestovalo se bo."

Kot kaže, bosta 6. in 7. sezona snemani sočasno, saj želijo odgovorni znižati stroške produkcije, vrnili pa se bodo Chloe Bennet kot Daisy Johnson/Quake, Ming-Na Wen kot Melinda May, Iain De Caestecker kot Leo Fitz, Elizabeth Henstridge kot Jemma Simmons, Henry Simmons kot Alphonso “Mac” Mackenzie, Natalia Cordova-Buckley kot Elena “Yo-Yo” Rodriguez in Jeff Ward kot Deke Shaw.

Je pa možno opaziti, da na seznamu igralcev, ki se bodo vrnili, ni Clarka Gregga, ki je v dosedanjih sezonah upodabljal Philla Coulsona in je v samem Marvelovem filmskem vesolju že od samega začetka, saj je nastopil že v prvem filmu Iron Man. Clark Gregg tako tudi v 6. sezoni ne bo med igralsko zasedbo, ampak se vrača k seriji kot režiser, saj bo režiral prvo epizodo nove sezone. Bomo pa računalniško pomlajenega Clarka Gregga lahko kot Coulsona videli v prihajajočem filmu Stotnica Marvel (Captain Marvel), ki prihaja v kina marca naslednje leto.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...