18/01/2019

Anime Kimi No Na Wa kmalu na Netflixu

Kot je že znano, gigant s pretočno vsebino Netflix neprestano dodaja animejske vsebine, tako da je bilo samo še vprašanje, kdaj bodo odgovorni pridobili mednarodne pravice za animejsko mojstrovino Makotoja Shinkaija, ki nosi naslov Tvoje ime (jap. Kimi no na wa; ang. Your Name).
Tako je pred kratkim storitev s pretočno vsebino najavila, da anime prihaja med Netflixove vsebine 1. februarja 2019, vendar še zaenkrat ni znano, ali je ta pridobitev omejena zgolj na določene teritorije ali pa bo na voljo tudi pri nas. To bomo očitno vedeli šele, ko bo zadeva izšla.

Kdor še ni seznanjen z zgodbo, naj povemo, da ta govori o dekletu Mitsuhi, ki živi v majhnem  japonskem naselju in sanja, da bi živela v Tokiu, in fantu Takiju, ki živi v mestu in ob šoli dela še v italijanski restavraciji. Nekega dne imata oba sanje, v katerih se Taki znajde v Mitsuhijinem telesu, Mitsuha pa v Takijevem. Pojavi se vprašanje, ali so to sploh sanje in kako je do tega prišlo. Kaj se torej skriva za to skrivnostjo?

Če si še animeja niste uspeli ogledati, vam lahko samo rečemo, da gre za prikupno zgodbo s prelepo animacijo, ki je značilna za Shinkaija, hkrati pa nudi tenkočutno pripoved, ki te enostavno posrka vase. Nov Shinkaijev projekt pa je že tudi na poti. O njem smo pisali v eni izmed prejšnjih objav.

Vir: animenachrichten.de

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...