22/01/2019

Avstrijske konvencije NyanCon letos ne bo

Kot so organizatorji sporočili na uradni Facebook strani in s spodnjo sliko, bo zbirka avstrijskih konvencij na temo animejev, mang in Japonske letošnje leto revnejša vsaj za eno konvencijo, saj kot vse kaže, letos ne bo konvencije  NyanCon, ki se vrača šele spomladi naslednje leto.
Organizatorji so glede letošnje odsotnosti konvencije zapisali sledeče:
Pozdravljeni, oboževalci NyanCona,
najprej bi se radi vsem obiskovalcem zahvalili za zvestobo. Ampak žal imamo slabo novico. V letu 2019 ne bo NyanCona. Zaradi sprememb v organizaciji mora prireditev žal odpasti.
Smo pa zato sedaj že dejavni z načrtovanji za leto 2020. Da pa leto 2019 ne bo povsem brez dogodka, v ekipi NyanCon razmišljamo o organizaciji dogodka Anime Kino Day.
Ali je za to interes? Pomagajte nam, tako da tukaj oddate svoj glas in v komentarjih napišete vaše predloge. Anketa poteka do 1. februarja (15:00).
LP vaša organizacija NyanCon
Lanski NyanCon se je odvijal jeseni, in sicer 29. in 30. septembra, v Traunu v Avstriji, a kot kaže so se organizatorji odločili, da bodo naslednje leto zadevo izpeljali raje spomladi. Za nadaljnje informacije glede razpleta pa lahko sledite dejavnostim na uradni Facebook strani (tukaj).

Vir: NyanCon Facebook

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...