27/02/2019

Manga Übel Blatt se zaključuje

V 3. številki Square Enixove revije Monthly Big Gangan so v ponedeljek sporočili, da se manga Übel Blatt mangakaja Etoroujija Shionoja zaključi že naslednji mesec. Zadnje poglavje bo tako izšlo v naslednji številki prej omenjene revije, ki izide 25. marca. Glede na informacije v reviji bi zadnje poglavje naj imelo barvno uvodno stran.

Manga govori o polčloveškem dečku Keinzellu, ki je bil odposlan v boj proti cesarjevim nasprotnikom z ostalimi "Štirnajstimi kopji". Ker ga soborci izdajo in prepustijo smrti, ki ji za las uide, se odpravi na maščevalski pohod proti nekdanjim kolegom, ki so bili razglašeni za "Sedem herojev".

Manga je začela izhajati leta 2004 in je od leta 2009 do leta 2011 bila na premoru. Doslej je vsega skupaj izšlo 22 zvezkov z zbranimi poglavji in, kot kaže, bo 23. zvezek zadnji. 22. zvezek je na Japonskem izšel septembra lani.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...