28/02/2019

Novi napovednik za Dark Phoenix

Franšiza Možje X (X-Men) dobi  junija novo nadaljevanje z naslovom Temni feniks (Dark Phoenix), ki bo primutiralo v prvi polovici junija. Če gre torej verjeti napovedim distributerja (v kolikor ne bo kakšnih sprememb), si bomo v Sloveniji lahko štorijo ogledali od 6. junija dalje. Danes smo dobili tudi novi napovednik za to fantazijsko oz. znanstveno-fantastično avanturo, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Temni feniks nadaljuje zgodbo, kjer se je prejšnje poglavje Možje X: Apokalipsa (X-Men: Apocalypse) zaključilo. Naši priljubljeni mutanti se tokrat soočajo z največjo grožnjo doslej, ki prihaja neposredno iz njihovih lastnih vrst - Jean Grey (Sophie Turner). Čeprav smo poglavje o Feniksu videli že v filmski adaptaciji Možje X: Zadnji spopad (X-Men: The Last Stand), ki je marsikoga razočarala, so se ustvarjalci odločili, da naredijo popravni izpit.
Zanimivo je, da je Bryan Singer režijo tega poglavja ponovno prepustil drugemu režiserju, saj je tudi Zadnji spopad režiral Brett Ratner, ker se je Singer takrat raje posvetil režiji filma Supermanova vrnitev (Superman Returns). Tokrat je na režiserjev stolček sedel Simon Kinberg, za katerega je to režijski prvenec, je pa vsekakor že dolgoletni producent te franšize. Vračajo se tudi igralci iz prejšnih delov, kot so James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult idr.

Glede na govorice, ki se širijo po spletu, bi to naj bilo tudi zadnje poglavje v franšizi, saj ima Marvel po združitvi Disneyja in Foxa z vsemi licencami očitno drugačne načrte. Kakorkoli že, bomo videli, kaj se bo zgodilo, ko bo Temni feniks prihrumel na velika platna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...