01/02/2019

Prihaja namizna igra Munchkin Dungeon

Na spletni strani Kickstarter je zadnje čase na voljo vedno več prošenj, da podprete takšno ali drugačno namizno igro. Ena izmed teh je tudi namizna igra Muchkin Dungeon. Namizno igro lahko igra od 2 do 5 igralcev, je primerna za igralce nad 14. letom starosti in traja nekje med 60 in 90 minut, prva igra verjetno malce dlje, da se naučite vse dinamike. Izid igre je načrtovan za februar 2020.

Na Kickstarterju lahko igro podprete s katerim koli zneskom, vendar pa za podporo 60 $ ali več prejmete osnovno igro Muchkin Dungeon, vse dodatke za dosežene cilje podpore in ekskluzivno vilinsko junakinjo. Za podporo 90 $ ali več pa poleg že prej omenjenih zadev prejmete še razširitev s stransko misijo.

Kaj je torej igra Munchkin Dungeon? Gre za zabavno pustolovsko igro, ki sta jo zasnovala Andrea Chiarvesio in Eric M. Lang, v kateri raziskujete ječe in preizkušate svojo srečo s tem, ko se poleg soočanja s hordami pošasti morate paziti tudi zahrbtnih trikov izdajalskih prijateljev. Namizna igra priljubljeni igri s kartami tako dahne povsem novo življenje z zabavnimi miniaturami in tudi z malce spremenjeno dinamiko igranja.

Če želite igro podpreti ali samo preveriti posamezne podrobnosti glede nje, potem kliknite na povezavo tukaj. Na dan pisanja tega članka je do izteka roka za podporo še 17 dni.
 
Vir: Kickstarter

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...