15/03/2019

Celovečerec Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato prihaja maja

Danes je izšel napovednik za nadaljevanje animejske serije Kabaneri of the Iron Fortress (Kōtetsujō no Kabaneri), pri čemer gre za celovečerni animirani film z naslovom Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (Kōtetsujō no Kabaneri: Unato Kessen). Napovednik razkriva tudi datum, kdaj štorija prihaja v japonska kina, in sicer je to 10. maja 2019. Ni pa to edino, kar lahko razberemo iz napovednika. Na koncu tudi najdemo informacijo, da se bo anime sočasno s kino premiero predvajal tudi na Netflixu in Amazon Prime Video, vendar žal samo za japonsko tržišče, pa še to samo za 14 dni, saj je tako dolgo predvideno tudi predvajanje v japonskih kinematografih. O tem, kdaj bo zadeva na voljo tudi mednarodno in ali sploh bo na voljo, še zaenkrat ni znano. Upajmo, da bomo glede tega čim prej dobili nove informacije.

Tudi režijo celovečerca je prevzel Tetsuro Araki (Death Note, Attack on Titan), ki je pred tem že režiral animejsko serijo. Poskbrel pa je tudi za scenarij. Hiroyuki Sawano (Aldnoah Zero, Attack on Titan) se znova vrača kot komponist. Prav tako pa se vračajo tudi vsi posojevalci glasov iz serije.

Napovednik za celovečerni animirani film si lahko ogledate spodaj, vendar je zaenkrat na voljo samo z japonskim tonskim zapisom brez angleških podnapisov.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...