06/03/2019

Izšel je še mednarodni napovednik za Dark Phoenix

Pred nekaj dnevi smo dobili uradni napovednik za najnovejšo štorijo iz franšize Možje X (X-Men), ki nosi naslov Temni feniks (Dark Phoenix). Film sicer prihaja na velika platna komaj junija, vendar smo te dni dobili še en napovednik za to fantazijsko oz. znanstveno-fantastično avanturo. Gre za mednarodni napovednik, ki je nekoliko daljši od uradnega napovednika in vključuje nekaj novih, še nikoli prej videnih prizorov. To je tudi napovednik, ki bi se naj vrtel v naših kinih. Ogledate si ga lahko spodaj.
Novo nadaljevanje v tej franšizi o naših priljubljenih mutantih tokrat režira Simon Kinberg, ki je doslej pri franšizi služil kot producent in je to zanj režijski prvenec. Vračajo pa se tudi igralci, ki smo jih lahko gledali v tej franšizi od filma Možje X: Prvi razred (X-Men: First Class), torej James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Evan Peters, Alexandra Shipp, Sophie Turner idr. Za glasbeno podlago pa bo tokrat poskrbel nihče drug kot sloviti komponist Hans Zimmer (Levji kralj, Gladiator), ki je sicer dejal, da ne bo več delal glasbe za superherojske štorije, a si je kot kaže premislil, saj bo skomponiral glasbo tudi za DC-jevo štorijo Čudežna ženska 1984 (Wonder Woman 1984).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...