20/03/2019

Izšel napovednik za 3. sezono Stranger Things

Že pred nekaj časa smo pisali, da 3. sezona priljubljene Netflixove serije Stranger Things prihaja na stran s pretočno vsebino 4. 7. 2019. Deležni smo bili tudi že plakata, ki ga lahko vidite na desni strani, in kar nekaj dražilnikov za 3. sezono. Danes pa smo končno dočakali še prvi uradni napovednik za to srhljivo fantazijsko štorijo, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Na izid serije še bo sicer treba kar lep čas čakati, preden se bomo končno lahko vrnili v Hawkins v Indiani, kjer bomo sledili novim dogodivščinam Mikea (Finn Wolfhard), Dustina (Gaten Matarazzo), Lucasa (Caleb McLaughlin), Willa (Noah Schnapp)  in Eleven (Millie Bobby Brown). Poleg zgoraj omenjenih likov, se vračajo tudi ostali stari znanci, ki jih upodabljajo Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton idr.

Zgodba tretje sezone še zaenkrat ni razkrita, je pa vsekakor jasno, da v Hawkins prihajajo številne spremembe, ki bodo po vsej verjetnosti še kako pomembne za sam razplet zgodbe. Nadejamo se torej lahko ponovno odličnega in temačnega vzdušja osemdesetih let preteklega stoletja. Ste se torej pripravljeni ponovno vrniti v Hawkins? Ali že komaj čakate na novo sezono Stranger Things? Mi smo vsekakor že zelo neučakani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...