01/03/2019

Novi napovednik za igrano adaptacijo stripa Hellboy

Hellboy je svojo prvo igrano ekranizacijo doživel pred 15. leti, ko ga je na velika platna splavil filmarski virtuoz Guillermo del Toro (Favnov labirint, Oblika vode). Žal del Torojeva različica, tako prvi in drugi del, ni požela pretiranega uspeha, tako da nikoli nismo dobili zaključka njegove trilogije, ki je vsekakor bila več kot obetavna.

Pri Lionsgate in Millenium Media so se tako odločili, da ponovno poskusijo obuditi tega stripovskega junaka v nekoliko bolj krvavi različici. Režijo so tako prepustili Neilu Marshallu (The Descent, Doomsday), glavno vlogo pa zaupali Davidu Harbourju (Stranger Things). Nova vizija te stripovske adaptacije prihaja na velika platna že čez dober mesec, in sicer 12. aprila v ZDA, v naših kinih pa bi se rdeči dečko naj iz pekla priplazil že dan prej, torej 11. aprila.

Danes smo tudi dobili novi t.i. "red band" napovednik, ki je v bistvu napovednik brez vsakršne cenzure, tako da lahko dobite predokus, kako krvava bo zadeva. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...