01/03/2019

Prihaja nov celovečerec v franšizi Shin-chan

Na uradni spletni strani za animejske celovečerce iz franšize Crayon Shin-chan so te dni objavili nov poster in napovednik za najnovejšo celovečerno štorijo z naslovom Eiga Crayon Shin-chan Shinkon Ryokō Hurricane ~Ushinawareta Hiroshi~ (Crayon Shin-chan the Movie: Honeymoon Hurricane, Lost Hiroshi), ki prihaja na japonska velika platna 19. aprila 2019. To je sicer že 27. celovečerni anime iz te dolgoletne franšize.

Poster si lahko ogledate na desni strani, napovednik pa vam je na voljo spodaj. V napovedniku lahko slišite tudi izsek tematske skladbe "Haru no Hi" (Spring Day), ki jo izvaja Aimyon.

Zgodba animeja se tokrat odvija v Avstraliji in govori o cenenem poročnem potovanju družine Nohara, prijaznem za vso družino, ki ga je odkrila Misae. Ampak namesto romantičnega potovanja se Misae, Hiroshi in njuna otroka znajdejo v nevarni dogodivščini, saj Hiroshija ob prihodu v Avstralijo ugrabijo in ga morajo preostali člani družine rešiti, medtem ko se soočajo z zamaskirano tolpo in lovci na zaklade.
V animejskem celovečercu s svojimi glasovi kot gostje nastopajo tudi Haruka Kinami kot Indy Junko, lovka na zaklade, ki je ključnega pomena za zgodbo animeja, in Yoshio Kojima, Ryuchell ter Peco, ki igrajo sami sebe med počitnikovanjem v Avstraliji. To je tudi prvi celovečerec o Shin-Chanu za posojevalko glasov Yumiko Kobayashi, ki je lani julija prevzela posojanje glasu protagonistu Shinnosukeju Nohari v televizijski animejski seriji in tako zamenjala Akiko Yajimo. Pod režijo filma se je znova podpisal Masakazu Hashimoto, ki je režiral že prejšnje tri celovečerce. Za scenarij pa sta poskrbela Kimiko Ueno in Munenori Mizuno (Doraemon, Midnight Crazy Trail). Za produkcijo skrbijo Shinei Animation, TV Asahi, ADK in Futabasha.

Vir: ANN, Comic Natalie

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...