20/03/2019

Tretji del franšize Bill & Ted prihaja poleti 2020

Leta 1989 sta se dva najstnika odpravila skozi čas v telefonski govorilnici, da opravita izpit iz zgodovine in tako rešita svet prihodnosti pred katastrofalnimi posledicami, če tega izpita ne opravita. To je na kratko zgodba o Billu (Alex Winter) in Tedu (Keanu Reeves) v njuni prvi avanturi z naslovom Bill & Ted's Excellent Adventure. Film je leta 1991 dobil še nadaljevanje z naslovom Bill & Ted's Bogus Journey, kjer se je dvojica po spletu okoliščin znašla v onostranstvu, in sicer najprej v peklu, nato pa še v nebesih, ter si privoščila igro s Smrtjo (William Sadler).
Zadnja leta pa se je tudi veliko govorilo, da bi štorija naj dobila še tretje nadaljevanje z naslovom Bill & Ted Face the Music. Doslej so vse govorice bile zgolj navadna ugibanja, vendar sta Keanu Reeves in Alex Winter skupaj s studiem Orion Pictures danes na splet poslala posebno objavo, v kateri se zahvaljujeta svojim oboževalcem. V bistvu to še ni vse, saj je pod objavo na YouTubu naveden tudi uradni datum izida filma, ki je načrtovan za poletje 2020. Točen datum izida je torej 21. 8. 2020. Objavo obeh glavnih zvezd te filmske franšize pa si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...