01/03/2019

Tudi manga Attack on Titan: Before the Fall se zaključuje

V letošnji marčevski številki revije Monthly Shonen Sirius založbe Kodansha so objavili, da se bo manga Attack on Titan: Before the Fall, katere avtorja sta Ryo Suzukaze in Satoshi Shiki, zaključila v naslednji, aprilski številki revije, ki izide 26. marca. Manga je sicer prišla v zaključno fazo že julija lani.

Manga izhaja tudi v angleškem jeziku pri Kodansha Comics, kjer zgodbo štorije opisujejo sledeče:
Človeštvo se je sprijaznilo, da živi za visokimi obzidji, ki ga varujejo pred ogromnimi titani. Ampak ko kult, ki časti titane, odpre ena izmed vrat, en titan povzroči razdejanje in požre kultiste. Ko je pokola konec, dva člana izvidniškega korpusa šokirana odkrijeta delno prebavljeno truplo noseče ženske s še živim dojenčkom v njej! Kakšna bo usoda tega "otroka titanov"? Kako se bo človeštvo naučilo spopadatai s titansko grožnjo?
Manga je sicer adaptacija istoimenske serije romanov Suzukazeja in Shibamotoja, ki pa je v bistvu stranska zgodba mange Attack on Titan, katere avtor je Hajime Isayama. Suzukaze and Shiki sta mango začela izdajati v reviji Monthly Shonen Sirius leta 2013. Založba Kodansha je 7. decembra lani na Japonskem izdala 16. zvezek z zbranimi poglavji. Očitno bo 17. zvezek zadnji, njegov datum izida pa še zaenkrat ni znan.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...