25/04/2019

3. sezona serije Designated Survivor prihaja junija

Podobno kot so pri Netflixu storili s serijo Lucifer, so to storili tudi s serijo Designated Survivor, ki jo je televizijska hiša ABC preklicala. Tako je gigant s pretočno vsebino pred predčasnim in nezaključenim koncem rešil še eno serijo, kar je sicer bilo za pričakovati, saj se je njihov serijski politični triler House of Cards ravno zaključeval.
Včeraj so pri Netflixu objavili tudi video s kratkim povzetkom prejšnjih dveh sezon, ki ga narekuje sam Kiefer Sutherland, ki v seriji igra predsednika Kirkmana. Poleg tega, da smo dobili kratek povzetek prejšnjih sezon, posnetek razkriva tudi datum izida 3. sezone, ki je načrtovan za 7. junij 2019. Nova sezona bo sicer štela zgolj 10 epizod. Posnetek s povzetkom si lahko ogledate spodaj.

Serija Designated Survivor torej govori o predsedniku Kirkmanu, ki je postal predsednik zaradi uničujočega terorističnega napada, ki je pobil vse ključne člane vladajoče administracije. Tako se mora popolnoma nepripravljen soočiti s predsedniško funkcijo, sestaviti novo vladajočo administracijo iz ljudi, ki jim zaupa, kar pa se izkaže kot ne preveč enostavna naloga.

Glede tretje sezone so pri Netflixu povedali tudi, da se bo nadaljevala, kjer se je druga končala, tako da bomo priča Kirkmanovi kampaji za ponovno izvolitev, ki bo polna podlih taktik, debat, lažnih novic, podkupovanj in melodrame. Opis za tretjo sezono se zato glasi: "Ravnovesje demokracije, kot jo poznamo, visi na nitki."

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...