17/04/2019

Animirana serija Rilakkuma in Kaoru na Netflixu že ta teden

Pred nekaj dnevi je gigant s pretočno vsebino Netflix izdal novi napovednik za prihajajočo animirano serijo Rilakkuma in Kaouru (Rilakkuma to Kaoru-san), ki razkriva, da je izid te "stop-motion" avanture tik pred vrati. Animirana serija se bo na storitvi s pretočno vsebino začela predvajati že ta petek, 19. aprila 2019. Novi napovednik si lahko ogledate spodaj.
Zgodba animirane serije se prične, ko se Rilakkuma nenadoma pojavi v stanovanju pisarniške delavke Kaoru. Medvedek se tam nastani in cele dneve poležava. Na hrbtu ima zadrgo, vendar vsebina v njem ostaja skrivnost. Obožuje hrano, kot so palačinke, riževa omleta, puding in dango. Poleg njega in Kaoru sta v stanovanju še mladiček Korilakkuma in Kaorin ptič Kiiroitori.
Kaoru posoja glas Mikako Tabe, za režijo je poskrbel Masahito Kobayashi, za scenarij je odgovorna Naoko Ogigami (Kamome Shokudō, Megane, Close-Knit), Aki Kondo, ki je lik ustvarila, pa pri projektu sodeluje kot kreativna svetovalka.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...