19/04/2019

Izšel napovednik za Child's Play

Le kdo ne pozna strašne lutke Chucky, ki je prvič pred več kot 30 leti ustrahovala malega Andyja in njegovo družino. Takrat je tej lutki, v katero je serijski morilec Charles Lee Ray prenesel svojo dušo s pomočjo vudu magije, glas posojal Brad Dourif (Gospodar prstanov: Stolpa, Deadwood). V tej novi adaptaciji filma Otroška igra (Child's Play), ki prihaja na velika platna 21. junija 2019 v ZDA oz. 20. junija 2019 v Sloveniji, pa bo Chuckyju svoj glas posodil nihče drug kot Mark Hamill (Vojna zvezd: Poslednji jedi, Batman: Animirana serija).
Čeprav gre za novo adaptacijo že znane zgodbe, je ta nova štorija dobila kar veliko posodobitev, saj so same Buddi igrače tokrat tehnološko naprednejše. V osnovi pa zgodba ostaja enaka, saj tudi tokrat mati Karen (Aubrey Plaza) svojemu sinu Andyju (Gabriel Bateman) podari lutko Buddi, kateri je ime Chucky (Mark Hamill). Ampak kmalu zatem se začno dogajati čudne stvari in Andy je prepričan, da za vsem tem stoji njegova lutka Chucky, čeprav mu tega nihče ne verjame.

Včeraj smo dobili tudi novi napovednik oz. prvi uradni napovednik, saj smo doslej imeli na voljo zgolj dražilnik. Iz napovednika je tudi razvidno, da je ta nova adaptacija o morilski lutki delo producentov uspešnice Tisto (It), ki nas je pred dvema letoma ustrahovala na velikem platnu in katere nadaljevanje prihaja na velika platna letos jeseni. Novo Otroško igro je režiral Lars Klevberg (Polaroid). Napovednik za to novo srhljivo štorijo si lahko ogledate spodaj in sami presodite, ali se vam zdi zadeva na prvi pogled boljša od izvirnika ali le še zgolj ena izmed številnih novih adaptacij.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...