25/04/2019

Manga Blade of the Immortal dobi uradno nadaljevanje

V junijski številki revije Monthly Afternoon, ki jo izdaja založba Kodansha, so danes razkrili, da manga Blade of the Immortal (Mugen no Jūnin), katere avtor je Hiroaki Samura, prejme uradno nadaljevanje z naslovom Blade of the Immortal - Bakumatsu Arc (Mugen no Jūnin - Bakumatsu no Shō).
Za zgodbo nadaljevanja bo poskrbel Kenji Takigawa, medtem ko bo za vizualno oz. artistično plat mange skrbel Ryū Suenobu. Samura bi naj tudi sodeloval pri projektu kot svetovalec in nadzornik.
V trenutni številki so objavili tudi predogled mange, katere uradni izid je načrtovan v naslednji številki revije, ki bo izšla 25. maja 2019. Povrhu pa za naslednjo številko napovedujejo tudi "pomembo obvestilo" za mango Blade of the Immortal.
Nadaljevanje se odvija v obdobju Bakumatsu v 19. stoletju, medtem ko se je izvirnik dogajal v zgodnejšem obdobju Edo. Manji živi v osami v območju Tose, vendar se iz nekega razloga odpravi v prestolnico, kjer se bo moral soočiti z najmočnejšimi bojevniki tistega časa. Predogled prikazuje zgodovinske osebnosti, kot so Sakamoto Ryōma in Shinsengumiji Okita Sōji, Kondō Isami ter Hijikata Toshizō.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...