12/04/2019

Prihajata še dva igrana filma Rurouni Kenshin

Pri Warner Bros. Japan so danes najavili, da za poletje 2020 načrtujejo kar dve igrani adaptaciji mange Rurouni Kenshin (Potepuh Kenšin), katere avtor je Nobuhiro Watsuku. Adaptaciji bosta zadnje poglavje filmske franšize. Prvi film bo tako predstavljal poglavje, imenovano Jūji Kizu no Nazo (Skrivnost križne rane), drugi pa Saikyō no Teki - Enishi (Najstrašnejši nasprotnik - Enishi). Warner Bros. Japan je odprl tudi uradno spletno stran za filmski adaptaciji.
Znano je že tudi, da bo Kenšina ponovno upodobil Takeru Satoh in da se kot režiser vrača tudi Keishi Ōtomo, ki je režiral že prejšnja tri nadaljevanja. Kar se tiče igralke Emi Takei, ki upodablja Kaoru, je zaenkrat znano zgolj to, da je poročilo iz septembra 2017 potrdilo, da se načrtujejo nove adaptacije in da sodeluje pri projektu.

Prvi igrani film o mečevalcu, ki se mečuje z mečem z obrnjenim rezilom, je izšel leta 2012, drugo in tretje nadaljevanje pa sta izšla avgusta in septembra 2014. Filmi so skupaj zaslužili več kot 160 milijonov $.Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...