22/05/2019

Manga Happy Sugar Life se zaključuje

V junijski številki Square Enixove revije Gangan Joker, ki je izšla danes, so razkrili, da se bo manga Happy Sugar Life, katere avtor je Tomiyaki Kagisora, v naslednji številki revije, ki izide 22. junija 2019, zaključila. Začetna stran zadnjega poglavja bo tako barvna, manga pa bo krasila tudi naslovnico revije.

Izid 9. in 10. zvezka z zbranimi poglavji, ki bo hkrati tudi zadnji, je načrtovan za 22. julij 2019. Manga, ki žanrsko spada med grozljivke in shoujo ai, je na voljo tudi v angleškem jeziku, saj si je licenco zanjo pridobila založba Yen Press, ki samo štorijo opisuje sledeče:
Satou Matsuzaka nima skrbi, saj redno menjava fante in jih zavrže kot obrabljene ovitke bonbonov. Ampak vse to se spremeni, ko spozna Shio. Matsuzaki se zaradi deklice svet obrne na glavo. Je to ljubezen? Če je, potem je to zelo popačena ljubezen, saj srednješolka dokazuje, da je za predmet svoje izprijene naklonjenosti pripravljena storiti vsakršno grozodejstvo.
Kagisora je začel mango izdajati v reviji Gangan Joker leta 2015, osmi zvezek z zbranimi poglavji pa je izšel junija lani. Prvi zvezek v angleščini pa je izšel šele pred slabim tednom dni. Manga je navdihnila tudi animejsko serijo, ki se je predvajala na malih zaslonih julija lani, za mednarodno distribucijo pa so poskrbeli pri Amazaon Prime Video, kjer je štorija izhajala sočasno z japonskim predvajanjem.

Vir: ANN