22/05/2019

Skladbo v najavni špici animeja Vinland Saga bodo izvajali Survive Said the Prophet

Na uradnem Twitter računu za prihajajočo adaptacijo mange Vinland Saga, katere avtor je Makoto Yukimura, so v petek razkrili, da bo petčlanski bend Survive Said the Prophet izvajal skladbo v najavni špici te animejske adaptacije, ki prihaja na male zaslone in storitve s pretočno vsebino 7. julija letos ter bo zajemala 24 epizod. Skladba v najavni špici animeja se bo imenovala MUKANJYO.

Pred tem je ta bend sicer že sodeloval pri enem animejskem projektu, za kateregea je poskrbel za skladbi v najavni in odjavni špici. Govora je o animejski seriji Banana Fish. Bend je prav tako izvajal skladbo za odjavno špico tretjega kompilacijskega celovečerca Code Geass. Yosh, vokalist benda, katerega materni jezik je angleščina, obvlada pa tudi japonščino, je o tej novi skladbi povedal sledeče:
Režiser animeja Vinland Saga in njegova ekipa so resnično vložili dodaten trud v to, da so nam zagotovili prijetno izkušnjo! Z idejami o maščevanju sem imel težave, saj mi po lastnih izkušnjah maščevanje ni nikoli prineslo dejanskega zadoščenja. Mislim, da je moj navdih ideja o zaključku. Zelo sem ponosen, kako hitro in učinkovito smo se lotili te skladbe. Upam, da ste vsi navdušeni kot mi!
Spodaj si lahko ogledate tudi video spot te skupine za skladbo Ne:ONE, ki jo je skupina izvajala za tretji celovečerec Code Geass, da dobite majhen predokus, kaj približno lahko pričakujete, medtem ko vsaj zaenkrat še ni na voljo nobenega predogleda, kjer bi bilo možno slišati kak izsek njihove nove skladbe. Verjetno lahko v naslednjih tednih pričakujemo nov promocijski video za ta prihajajoči vikinški anime, ki prihaja iz Wit Studia (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress).
Vir: Twitter račun za Vinland Saga, MoCa News, ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...