20/05/2019

TAMA - GO

V Postojni se bo tudi letos odvijal dogodek o japonski pop kulturi, poznan kot TAMA - GO. Letos sicer nekoliko pozneje kot običajno. Organizatorji nas tako vabijo, da se jim pridružimo pri odkrivanju japonske popularne kulture po postojnsko v soboto, 25. maja 2019, od 10. ure dalje v prostorih in okolici Mladinskega centra Postojna (MCP), Vilharjeva ulica 14, Postojna. Vstop na dogodek je prost.

Letos lahko pričakujemo stojnice z umetniki, društvi in prodajalci, LARP, kvize, tekmovanja v video igrah, še mogoče kakšna presenečenja posameznih sodelujočih in še koncert z japonskimi skladbami, za katerega bo poskrbela Nataša Zamida, bolje poznana pod svojim ustvarjalnim imenom UmiNa.

Vsekakor bo se tokrat na dogodku dogajalo marsikaj, prisotni pa bomo tudi mi. Na naši stojnici bomo za vas pripravili tudi majhno nagradno igro, ampak razkritje vseh podrobnosti o tem pa prepuščamo kolegom, ki organizirajo ta fantastičen in prikupen dogodek.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 9/2024

V soboto, 13. 4. 2024, ob 17. uri ste vabljeni na Večer animejev in družabnih iger 9/2024 , ki bo potekal v Kulturnem inkubatorju na Korošk...