30/10/2019

HBO dal zeleno luč seriji House of the Dragon

Pred nekaj urami je HBO naznanil, da predzgodbe Igre prestolov z Naomi Watts ne bo, vendar vseeno odgovorni ne bodo pustili Zahodnjega (Westeros) pri miru, saj so naročili celotno sezono serije House of the Dragon, predzgodbo Igre prestolov, ki se osredotoča na dinastijo Targaryenov in se odvija 300 let pred dogodki iz Igre prestolov.
Serijo sta soustvarila George R.R. Martin in Ryan Condal, veteran znanstveno-fantastične serije Colony, ki se je predvajala na kanalu USA. Serija sloni na nedavno izdani Martinovi knjigi Fire & Blood, ki opisuje vzpon in padec Targaryenov. Miguel Sapochnik, ki je sodeloval kot režiser že pri Igri prestolov, bo režiral pilotno in še nekaj drugih epizod, poleg tega pa bo skupaj s Condalom izvršni producent serije.

Kratko izjavo je podal tudi Casey Bloys, programski urednik pri HBO-ju, v kateri je izrazil svoje navdušenje za projekt: "Vesolje Igre prestolov je bogato z zgodbami. Veselimo se že, da bomo skupaj z Miguelom, Ryanom in Georgeom raziskovali izvor hiše Targaryen in zgodnje dni Zahodnjega."

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...