30/10/2019

HBO preklical predzgodbo Game of Thrones z Naomi Watts

Snemanje pilotne epizode za predzgodbo Igre prestolov (Game of Thrones) se je zaključilo julija letos. Sedaj Deadline poroča, da so se pri HBO-ju odločili, da bodo izid serije popolnoma preklicali.
Visokoproračunska serija, ki jo je producirala Jane Goldman, v glavni vlogi pa je nastopala Naomi Watts (King Kong, Krog), tako ne bo ugledala luči malih zaslonov. Govori se, da bi se naj sama produkcija med snemanjem na Severnem Irskem soočala s številnimi težavami.

Pilotno epizodo je režirala S.J. Clarkson (The Defenders, Jessica Jones), med igralsko zasedbo pa so bila imena, kot so prej omenjena Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo, Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan in Dixie Egerickx.

Zgodba preklicane serije bi se naj odvijala tisoče let pred dogodki v Igri prestolov (Game of Thrones) in bi naj zajemala padec sveta iz Zlate dobe junakov v najtemačnejše ure. Njeni izvršni producenti so bili Jane Goldman, George R.R. Martin, Vince Gerardis in Daniel Zelman (Damages, Bloodline).