24/01/2020

The Witcher dobi tudi animirani celovečerec

Po uspešni prvi sezoni fantazijske avanture The Witcher, ki je posneta po priljubljeni knjižni seriji Andrzeja Sapkowskija, katera je služila tudi kot podlaga za uspešno trilogijo istoimenskih video iger, je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bomo deležni štorije tudi v animirani obliki.
Netflix je tako te dni potrdil govorice, da je v pripravi animejska adaptacija, in sicer v obliki animiranega celovečerca, ki bo nosil naslov The Witcher: Nightmare of the Wolf. Za animacijo bodo poskrbeli pri animacijskem studiu Studio Mir, ki je odgovoren tudi za animirano serijo The Legend of Korra, nadaljevanje animirane uspešnice Avatar: The Last Airbender. Spodaj si lahko tudi preberete uradno Netflixovo potrditev govoric na Twitterju.
Iz tvita je razvidno tudi, da za projektom stojita Lauren Schmidt Hissrich in Beau De Mayo, ki sta odgovorna tudi za igrano serijo. Že pred samo 1. sezono igrane serije je bilo znano, da bo serija dobila tudi 2. sezono, za katero je bilo te dni naznanjeno, da je najverjetnejši izid enkrat leta 2021. Kar pa se tiče animiranega celovečerca, je zaenkrat znano samo, da je potrjen in da že ima naslov. Več bomo zagotovo izvedeli v naslednjih tednih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...