07/02/2020

Izid igre Fairy Tail premaknjen

Na uradni spletni strani založnika video iger KOEI Tecmo so sporočili, da bo igra igranja vlog (RPG) Fairy Tail, katere izid je načrtovan za platforme PS4, Nintendo Switch in PC (Steam), izšla z zamudo.
Prvotno je bil izid video igre na Japonskem, v Severni Ameriki in Evropi načrtovan za 19. marec 2020, sedaj pa se je založnik odločil, da bodo izid igre raje premaknili, in sicer na Japonskem in v Evropi na 25. junij 2020, medtem ko bo v Severni Ameriki na ta dan izšla zgolj PC različica. Različici za PS4 in Nintendo Switch pa bosta v Severni Ameriki izšli en dan kasneje, torej 26. junija 2020.



Zamik izdaje video igre je komentiral tudi producent Keisuke Kikuchi, ki je dejal:
Resnično se opravičujem za zamudo igre FAIRY TAIL in neprijetnosti, ki smo jih povzročili oboževalcem, partnerjem in delničarjem, ki se že veselijo tega naslova. Prosim, dovolite nam, da si vzamemo več časa za izpopolnitev igre, s čimer bomo zagotovili njeno čim boljšo kakovost in vam ponudili res poglobljeno izkušnjo. Trdo bomo garali, da izboljšamo učinke magije, učinke prizorov z dogodki, ravnovesje igre in še marsikaj! O izboljšavah bomo več povedali v prihodnjih mesecih. Ta zamik nam bo omogočil, da vam zagotovimo veliko bolj zadovoljivo igro. Hvala za razumevanje.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...