25/02/2020

Večer družabnih iger 2/2020

Drugi letošnji Večer družabnih iger prihaja v Vetrinjski dvor (projektni prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor v soboto, 29. 2. 2020, ob 15. uri. Tudi tokratni dogodek je povsem brez vstopnine, tako da ste vabljeni vsi navdušenci nad namiznimi igrami in igrami s kartami.
Na tokratnem dogodku bomo predstavili in igrali nekoliko starejšo igro, ki je lansko leto dobila novi ponatis pri novem založniku. Govorimo o namizni igri TALISMAN: THE MAGICAL QUEST GAME (Revised 4th Edition), ki je namenjena za 2 do 6 igralcev in jo je konec lanskega leta na novo izdal založnik Pegasus Spiele (pred tem je založnik igre bil Fantasy Flight Games). Kot vedno bodo na voljo tudi ostale namizne igre, ki jih boste lahko igrali po mili volji in se pri tem zabavali v družbi prijateljev in somišljenikov. S sabo prinesite zgolj dobro voljo in navdušenje nad družabnimi igrami.

Program tokratnega dogodka je torej sledeči:
15:00 - 23:00 -- Prosto igranje družabnih iger
17:00 - 21:00 -- Predstavitev in igranje namizne igre Talisman

Se vidimo!


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...