03/11/2021

Izšel je napovednik za drugi del zadnje sezone Money Heist

Španski fenomen La Casa de Papel (Hiša papirja oz. Hiša denarja), poznana tudi pod angleškim naslovom Money Heist se 3. decembra 2021 vrača na Netflix še z zadnjo polovico 5. sezone, ki bo zaključila celotno štorijo.

Akcijska dramska serija si je v času svojega predvajanja na storitvi s pretočno vsebino pridobila kar lep kup oboževalcev, predvsem s svojo zelo provokativno premiso, saj sami ropi nikoli niso bili zgolj ropi, temveč so v ozadju skrivali številna moralna, družbena, politična in druga načela, ki jih je v trenutku mogoče skrhati. Money Heist je skozi svojo pripoved tudi neke vrste družbena kritika in kritika delovanja današnjega sveta, saj se spopada s številnimi sodobnimi tematikami, za kar nikakor ni čudno, da so gledalci serijo nemudoma vzljubili. K vsemu temu pa še dodamo zanimive like s številnimi človeškimi napakami, ki nikoli niso nezmotljivi, in dobimo res napet akcijski triler, ki zastavlja prava vprašanja.

Za vse, ki ste že zelo neučakani, je danes izšel tudi uradni napovednik za drugi del 5. sezone, ki obljublja res napet in emocionalen veliki finale. Ogledate si ga lahko spodaj. Dejstvo pa je, da zaključek, kakršen koli že bo, verjetno ne bo vsem povšeči. Ampak ravno to je čar tega, saj nikakor ne moreš zadovoljiti vseh okusov, s tem pa vzbudiš številne debate. V začetku decembra bo torej še zadnjič odzvenela uporniška skladba Ciao Bella, ki je nekako postala sinonim za ta serijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...