19/11/2021

Novi dogodek v Pokemon GO v sodelovanju z Edom Sheeranom

Niantic v sodelovanju z umetnikom in superzvezdnikom Edom Sheeranom pripravlja novi, prav poseben dogodek v igri Pokémon GO, ki so bi pričel v ponedeljek, 22. 11. 2021 ob 20.00 in zaključil v torek, 30. 11. 2021, ob 22.00.
V tem času bo v igri na voljo poseben nastop Eda Sheerana, ki vam bo omogočal poslušanje skladb z njegovega najnovejšega albuma, pa tudi nekaterih njegovih največjih uspešnic. Poln seznam skladb, katerim bo mogoče prisluhniti, je sledeči:
  • “Perfect”
  • “Bad Habits”
  • “Overpass Graffiti”
  • “Thinking Out Loud”
  • “First Times”
  • “Shivers”
Poleg tega nastopa se bo dogodek osredotočal na Pokemone vodnega tipa, saj so ti Pokemoni Sheeranu najbolj blizu, še posebej Squirtle. Dodatno bodo nagrajeni tudi igralci, ki bodo ob skladbi "Overpass Graffiti", ki se bo v času dogodka predvajala vsak večer, zajeli posnetek oz. sliko Pokemona.

Določeni Pokemoni vodnega tipa, med njimi tudi Squirtle s sončnimi očali in Froakie, se bodo med dogodkom vsekakor pojavljali pogosteje. Na voljo bodo tudi novi dodatki za vašega avatarja, nove nalepke in novi svežnji paketov.

V času dogodka pa boste lahko izkoristili tudi posebno kodo za oblačila z logotipom Sheeranovega novega albuma za vašega avatarja. Koda se glasi 4SQS6N359Y7NPCUW, izkoristite pa jo lahko na strani tukaj.

Če še igre Pokemon GO ne posedujete, si jo lahko prenesete na vašo mobilno napravo, saj je na voljo tako za naprave s sistemom Android kot tudi Applov iOS.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...