26/02/2022

Mario Kart 8 turnir v oddaji MokuMatsuri Online

Kot smo že zapisali na naši Facebook strani, zbiramo prijave za Mario Kart 8 Deluxe turnir. Obrazec za prijavo najdete tukaj, posredujete pa nam ga lahko prek zasebnega sporočila na naši Facebook strani ali pa pošljete na naš e-poštni naslov (animokuqk@gmail.com).

Skratka, danes pa lahko celo najavimo, kdaj bomo turnir izpeljali. To se bo zgodilo na naslednji datum:

sobota, 5. 3. 2022, ob 20.30
v oddaji MokuMatsuri Online #29,

Oddaja se bo začela predvajati ob 20.00 na našem Twitch in YouTube kanalu. Vsi sodelujoči boste pravočasno prejeli vse potrebne podatke za sodelovanje.


PRAVILA:

1. Za izvedbo turnirja mora biti vsaj 5 prijavljenih oseb (voditelj oddaje ne šteje, saj bo poleg botov, ki bodo zasedli ostala nezasedena mesta, skrbel za dodatno oviro pri doseganju vaše zmage).

2. Igra se bo igrala pri naslednjih specifikacijah: 150cc, 24 dirk, Hard CPU, No Smart Steering, Frantic Items.

3. Turnirju se tisti, ki ste se nanj prijavili, lahko pridružite kateri koli trenutek, le zavedajte se, da čim pozneje se boste pridružili, tem težje bo dohiteti ostale tekmovalce.

3. Zmagovalec je tisti, ki ima po 24 dirkah največ točk.

4. Na turnir se lahko prijavijo tako člani našega društva kot tudi nečlani, dokler imajo stalno ali začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.


NAGRADE:

3. mesto:
bon za konzolko.si v vrednosti 20 €

2. mesto:
bon za konzolko.si v vrednosti 30 € + Nintendo Switch Online naročnina za 3 mesece

1. mesto:
bon za konzolko.si v vrednosti 50 € + Nintendo Switch Online naročnina za 3 mesece + Nintendo eShop dobroimetje v vrednosti 15 €

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...