05/02/2022

Vabilo k sodelovanju pri soustvarjanju streamov v sklopu MokuMatsuri Online 2022

Kot že mnogi, ki nas spremljate na našem Twitch in YouTube kanalu, veste, že vse od decembra v sklopu festivala MokuMatsuri Online 2022 pripravljamo različne streame, ki se bodo odvijali vse do 14. maja 2022, ko bodo kolegi iz Društva Animov v Kopru organizirali svojo konvencijo UmiKo 2022, ki se je bomo udeležili tudi mi in na ta način končno naznanili prehod s spletnih dogodkov nazaj na dogodke v živo (seveda bomo še naprej pripravljali tudi spletno vsebino).

Ker želimo naš spletni program, ki ga pripravljamo za vas, obogatiti, se je porodila ideja, da bi k sodelovanju povabili tudi umetnike, cosplayerje, gamerje, ki bi bili pripravljeni pripraviti kak krajši prispevek za MokuMatsuri Online stream, ki je lahko dolg med 15-45 minut, nato pa bi se z njimi še opravil intervju v živo v sami oddaji, kjer bi lahko tudi gledalci nato zastavljali vprašanja. Na ta način bi pomagali umetnikom, cosplayerjem in gamerjem s promocijo.

Kar se tiče samih prispevkov, so to lahko kratke predstavitve, mogoče tudi kakšne uvodne delavnice risanja ali uvodne cosplay delavnice. Pri tem vsakemu posamezniku pustimo proste roke, saj želimo, da se predstavi na čim bolj izviren način.

Če se torej želite predstaviti in če vas tovrstno sodelovanje pri soustvarjanju festivalskega programa zanima, potem nas lahko kontaktirate na zasebno sporočilo na naši Facebook strani ali pa nam pošljete sporočilo na naš e-poštni naslov animokuqk@gmail.com. Kontaktirate nas lahko tudi na našem Discord strežniku.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...