11/12/2022

4. sezona animeja Golden Kamuy se vrača šele aprila 2023

Studio Brains Base, ki po novem animira animejsko serijo Golden Kamuy, je na spletni strani te animejske serije objavil, da se bo 4. sezona začela predvajati povsem od začetka, torej od prve epizode te sezone, šele aprila 2023. Doslej smo si lahko ogledali prvih šest epizod te sezone oz. epizode od 37 do 42. Do zamika je prišlo, ker je v začetku novembra prišlo do smrti člana produkcijske ekipe, ki je, kot so zapisali odgovorni pri studiu, za sam anime bil nenadomestljiv.

4. sezona je sicer doživela svojo premiero 3. oktobra letos, in sicer na Tokyo MX, YTV, Hokkaido Broadcasting in BS11, pa tudi na Crunchyrollu, ki že vse od prve sezone skrbi za mednarodno distribucijo te animejske serije, ki je sicer adaptacija istoimenske mange Satoruja Node. Manga je na voljo tako v angleškem jeziku pri založniku VIZ in nemškem jeziku pri založniku Manga Kult.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...