20/12/2022

Anime Spy X Family se vrača v letu 2023

Animejska adaptacija mange SPY X FAMILY mangakaja Tatsuye Endōja je svojo premierno epizodo dobila 9. aprila letos in vsekakor požela velik uspeh tako za WIT Studio (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress) kot tudi studio CloverWorks (Promised Neverland, Bocchi the Rock!). Sedaj ko se prva sezona približuje koncu, saj je ostala zgolj še ena epizoda, so ustvarjalci animejske serije napovedali, da si bomo 2. sezono lahko ogledali že naslednje leto, torej v letu 2023, kar glede na uspešnost štorije ni nikakršno presenečenje.

Kar pa je presenečenje, je napoved, da v letu 2023 dobimo tudi animirani celovečerni film, ki bo vključeval povsem novo stransko zgodbo in nekaj novih likov. Za oboje je poskrbel kar sam mangaka, ki bo pri projektu sodeloval tudi kot svetovalec in producent. Endō je v ta namen narisal tudi sliko, s katero je obeležil to najavo animejskega filma. Sliko si lahko ogledate na desni strani.

Kje si bomo 2. sezono lahko ogledali, zaenkrat ni znano, a ker je prva sezona na voljo na storitvi Crunchyroll, lahko domnevamo, da bodo pri tem pretočniku po vsej verjetnosti poskrbeli tudi za mednarodno distribucijo 2. sezone.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...