21/12/2022

Blue Exorcist dobi novo animejsko serijo

Te dni je na splet pricurljala tudi informacija, da bo manga BLUE EXORCIST mangake Kazue Katō prejela še eno animejsko serijo, pri čemer pa poročanjih in špekulacijah naj ne bi šlo za povsem novo adaptacijo mange, ampak nadaljevanje obeh predhodnih animejskih serij. Ampak to bomo točno izvedeli v prihajajočih mesecih.

Prva animejska serija je izšla leta 2011 in je vključevala 25 epizod, pri čemer se je druga polovica sezone zelo odmaknila od mange. Ta animejska serija je prejela tudi nadaljevanje v obliki animejskega celovečerca in OAV epizodo.

Animejska serija, ki je izšla leta 2017, je bila naslovljena Blue Exorcist: Kyoto Saga, vsebovala pa je 12 epizod, ki so v celoti zanemarile dogajanje v drugi polovici prve animejske serije.

 

A ker gre za adaptacijo mange, ki izhaja že vse od leta 2009, malce zmedena animejska časovnica bralce le-te ne bi smela preveč zmotiti. Novembra letos je na Japonskem sicer izšel že 28. zvezek z zbranimi poglavji.

Poleg uradne najave animejske serije je na svojem Twitter profilu tudi Katōjeva objavila sliko, s katero je proslavila prihod nove animejske serije.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...