22/12/2022

Novi animejski celovčerec iz franšize Doreamon v japonskih kinih od marca 2023

Na uradni spletni strani za animejski celovečerec Eiga Doraemon: Nobita to Sora no Utopia (Doraemon Film: Nobitova zračna utopija), ki je že 42. celovečerni film v franšizi Doreamon, so te dni začeli predvajati že tretji dražilnik za to novo štorijo, ki razkriva tudi uradno skladbo celovečerca. Naslov skladbe se glasi Paradise, izvaja pa jo dekliška skupina NiziU.


Animejski celovečerec bo premiero na japonskih velikih platnih doživel 3. marca 2023, zgodba pa se bo odvijala v popolnem, utopijskem svetu v zraku, kjer vsi živijo srečno. Pustolovci to deželo enačijo z mitičnimi mestom Atlantido ali nadnaravno podmorsko palačo Ryūgū-jō. Doreamon in Nobita se tako odpravita na pustolovščino, da bi našla to utopijo s pomočjo povsem novega pripomočka, in sicer časovnega cepelina, ki je opremljen s funkcijo popačenja časa.

Režiser animiranega celovečerca je Takumi Dōyama (Genbanojō, posamezne epizode serije Doraemon), za scenarij pa je poskrbel Ryota Kosawa (Always: Sunset on Third Street, Great Pretender), ki sicer pri katerem koli filmskem projektu iz franšize Doreamon sodeluje prvič.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...