27/11/2023

Amulet D20 RPG večeri v Mariboru

Društvo Amulet D20 ta petek, 1. 12. 2023, ob 16. uri pripravlja RPG večer z dvema novima "open sessionoma" v Kulturnem inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru, in sicer enega v špilu Pathfinder - 2nd Edition, drugega pa v Dungeons & Dragons - 5th Edition.

Prvi open session je Pathfinder, podnaslovljen Mali junak, ki ga opisujejo sledeče: "Vojska nemrtvih, ki ji poveljuje Šepetajoči Tiran, nadaljuje svoje osvajanje južnega Fangwooda. Živali v strahu bežijo, goblini plemena Crookedtoes pa po dolgem času čutijo lakoto." Na ta session se lahko prijavite z obrazcem tukaj.

Drugi open session pa je Dungeons & Dragons, ki je podnaslovljen Požar! Gori!, opisujejo pa ga sledeče: "Nastanjeni ste v manjši vasici v domu vašega znanca, ko nenadoma zagori skedenj ob robu vasi. Pomagajte vasici umiriti razmere in rešiti stanje..." Na ta session se lahko prijavite z obrazcem tukaj.

Število mest je omejeno, zato nikar ne odlašajte, da se podate na novo avanturo s pisalom, papirjem in vašo domišljijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...