01/11/2023

Godzilla Minus One od 1. decembra tudi v evropskih kinih

Distributer Piece of Magic Entertainment, ki ima preko distribucijo animejev, filmov, koncertov in gaming dogodkov za evropska velika platna ter je s pomočjo oz. odločitvijo naših kinematografov (Cineplexx Slovenija, MariBox) na slovenska velika platna spravil že animeje, kot so One Piece Film Red, oba celovečerca Sword Art Online Progressive in The First Slam Dunk, je te dni najavil distribucijo še ene japonske štorije, vendar tokrat v igrani obliki. Govorimo o pošastnem spektaklu Godzilla Minus One, ki v japonske kinematografe prihaja ta konec tedna, mednarodna premiera pa je načrtovana za 1. december 2023.

Zaenkrat je glede evropske distribucije znano samo to, da se bo predvajala v 38. evropskih državah, nismo pa še v tem trenutku dobili potrditve, ali je mednje vključena tudi Slovenija. Ko nam bo ta informacija dostopna, jo bomo vsekakor delili dalje.

Dolžina kaijujskega spektakla je 124 minut, režijo štorije pa je tokrat prevzel Takashi Yamazaki (trilogija Always: Sunset on Third Street, Lupin III: The First), medtem ko je za glasbeno podlago poskrbel vedno odlični Naoki Sato (filmska franšiza Rurouni Kenshin, The Legend & Butterfly).

Pri Piece of Magic Entertainment štorijo opisujejo sledeče:

V povojni Japonski vstaja nova grožnja - Godzilla. Bo pretreseno ljudstvo sposobno preživeti ... kaj šele vrniti udarec?"

 

Vir: Piece of Magic Entertainment

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...