12/11/2023

Večer animejev in družabnih iger 13/2023

Po festivalu MokuMatsuri: Animoku skozi čas je sledil malce daljši oddih, a se Večeri animejev in družabnih iger ponovno vračajo. Že to soboto, 18. 11. 2023, ste od 16. ure dalje vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru, kjer se bo odvijala že trinajsta letošnja izvedba tega dogodka, ki ga organiziramo v sodelovanju z MKC Maribor.

Za razliko od vseh dosedanjih dogodkov se bomo tokrat lotili zadeve nekoliko drugače. Najprej se boste lahko učili igrati igro s kartami Yu-Gi-Oh!, potekal pa bo tudi turnir v tej igri s kartami, nato pa bosta sočasno sledila igranje različnih namiznih iger in iger s kartami ter Animoku Kino Klub projekcija, ki tokrat ne bo anime, temveč prve tri epizode južnokorejske serije Vagabund (Baegabondeu). Projekcija se bo predvajala v originalnem korejskem tonskem zapisu in bo ekskluzivno podnaslovljena s slovenskimi podnapisi. Pri tem je treba poudariti, da gre za promocijsko prikazovanje serije, kar je tudi razlog, zakaj si boste lahko ogledali zgolj prvi dve epizodi.

Tokratni program, ki smo ga pripravili za vas, bo glede na časovni okvir zgledal sledeče:
16:00 - 20:00 Učenje igranja igre s kartami Yu-Gi-Oh!
16:00 - 20:00 Yu-Gi-Oh! turnir
20:00 - 23:00 Animoku Kino Klub projekcija: Vagabund - epizode 1 - 3
20:00 - 00:00 Igranje družabnih iger

Kot običajno je vstop na dogodek prost, za obiskovalce, mlajše od 13 let, pa priporočamo, da pridejo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika, medtem ko sama projekcija ni primerna za gledalce, mlajše od 15. leta.

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...