05/02/2024

Večer animejev in družabnih iger 3/2024

V soboto, 10. 2. 2024, ob 17. uri vas v sodelovanju z MKC Maribor vabimo v Kulturni inkubator, Koroška cesta 18, Maribor na že tretji letošnji Večer animejev in družabnih iger. Vstop na dogodek je popolnoma brezplačen, za obiskovalce, mlajše od 13. leta, pa je priporočljivo, da ga obiščejo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.

Na tokratnem dogodku si boste lahko ogledali prve štiri epizode animirano-igrane avanture z naslovom Dragons of Wonderhatch, ki se bo predvajala z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi, ter igrali različne družabne igre in video igre. Tokratni program bo torej sledeči:

17:00 - 20:00
Projekcija serije Dragons of Wonderhatch Ep. 1-4
17:00 - 00:00
Igranj družabnih iger in video iger

Opis serije Dragons of Wonderhatch:
"Nagi obiskuje srednjo šolo v japonski Yokosuki. S sošolci se ne razume najbolje. Ko zasliši kak zvok, si ga predstavlja v barvah. Ta njena navada ji povzroča neprestana sanjarjenja, da leti v nebo, zaradi česar se ne počuti najbolje. Thaim, ki je zmajev jezdec, pa živi v alternativnem svetu Upananta, kjer nenavaden pojav povzroči, da lebdeči otoki začno padati z neba. Skupina jezdecev, ki jih vodi junak Akuta, v času te krize rešuje ljudi. K tej skupini spada tudi Thaim, a ga njeni člani smatrajo kot nezaželenega. Nekega dne se ta dva svetova srečata, tako da Nagi spozna Thaima. Čeprav prihajata iz različnih svetov, jima je skupno to, da sta drugačna od ljudi okoli sebe."


Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 12/2024

V soboto, 29. 6. 2024, ob 16. uri vas v sodelovanju z  MKC Maribor vabimo na Večer animejev in družabnih iger 12/2024 , ki se bo ponovno o...